NISTE ČLAN?
Prijavite se

Blogovi

Blogovi drugih korisnika

Otac moje drugarice

29/12/2019 21:55
postavljeno od strane
To ljeto sam provelas s prilateljicom i njenim ocem. Ona se zvala Sonja a ja sam Tina. Meni taj dan nije bilo baš najbolje pa je ona sama otišla na plažu a njen otac je ostao samnom. Mislio je da sam dobila sunčanicu i nisam smjela van a jako dam to htjela. Rekao je „Možeš jedino ako se dobro namažeš kremom za sunčanje.

A meni se pomalo vrtilo u glave pa me on odlučio namazati. Uzeo je kremu i polako mi mazio leđa i trbuh. Sjedila sam mu u ktil , u badiču i osječala kako mu se kurac diže ispod mene. Bilo mi je neugodno. Počeo mi je maziti prsa i pomalo mi dirati grudi koje su bile dosta velike. Primio me za bokove i još povukao k sebi i malo je mijšao mojim bokovima. Osječala sam njegov veliki tvrdi kurac na svojoj ribici i pravila se da ne osječam. Kako mi je opet mazao leđa otkačio se gornji dio kupačeg i pao. Ja brzo podigla ruke da se pokrijem no on ih je uhvatio i slustio. „Rekli smo da sve moramo namazati“ ja sam se otimala da se ustanem.

No on me je navlačio nazad. Vidjelo se da ga je baš jako palilo. Uzeo je puno kreme i zgrabio mi je grudi. Mjesio ih je i navlačio. Ja sam se izmicala no on me sve više navlačio k sebi. “ No no! Kujice mala! Nije gotovo!“ polagano mi je skidao gačice. Ja sam se migoljila i izmilala po njegovom kurcu. Skinuo ih je i pohleknuo me tako da su mi leđa prema njemu. Mazao mi je guzu. Kad sam pogledala dole vidjela sam veliki uzdignuti kurac na kojem sam sjedila. Mazao mi je butine blizu moje ribice.

Pokušala sam se izmicati no on me zgrabio za bokove i snažno mi gurnuo jezik u ribicu. „Ahh! Što to radiš?!“ jebao me je jezikom a ja sam se izmicala. Uzeo je kremu i mazio mi ribicu njome. Stenjala sam i izvilala se. „Sada namaži mog pitona ljubavi“ bilo me strah. On ga izvadi iz glača. Njegov kurac koji se uzdigao prema mojoj ribici. Polako sam uzela kremu a on me zgrabi i ljubi i liže mi ribicu. Ja stenjem i izvijam se dok polado primim njegov kurac tvrd ko kamen.

Samo je prostenjo od osječaja kreme na njemu „Mmmm ljubavi! Hajde mazi taticu! Budi rob mom kurcu!“ polako sam ga drkala. Zabio je jezik duboko u moju ribicu. Migoljila sam se i izvilala i trudila se ne stenjati. „Mmmhhh!… Što ako Sonja dođe. U tom trenutku mi je zabio dva prsta u ribicu i šaptao. “ Imat će šta za gledat“ , a ja „Aaaahhh molimte stani! Nemoj!“ no osječala sam kako mu kurac postaje još tvrđi u mojoj ruci. Postavio me na pod na sve četiri. „Sad mi nečeš pobleči“ lancom mi je ruke vezao ta radiator. Kleknuo je iza mene i mazio mi leđa „Robinjo moja! Kujice mala!“ U tom trenutku došla je sanja i gledala nas smeškajući se. Nisam znala što da kažem. Sjela je na kauč i pičela si dirati pičku. „Hajde tatice! Kazni ju što je bolesna! Kazni ju!“ to ga je napalilo ko nikad.

Zgrabio me za kosu i povukao ju , dok je svoj kurac zabio u mene najače što je mogao. Vrisnula sam i migoljila se na njegovom kurcu. Sonja je stenjal i dirala se „To tatice! Pokaži joj ko je glavni!“ Jebao me jako i snažno. Boljelo me i stenjala sam sve glasnije. Osječala sam ga duboko u meni i njegoja jaja koja udaraju od moju ribicu. Počela sam se grčiti i pa sam dolje. Sonja je donjela jastuk i sravila mi ga pud trbuh dom me on žestoko nabijao. Noges su mi se grčile no nisam mogla svršiti. Sonja je došla ispred mene gola i naredila mi na jij ližem pičku. Odbila sam no onda mi je njen otac žestoko nabio svoj kurac da sam vrištala i osječala kako mi pička pulsira od boli. Sve sam se više grčila. Polizala sam joj pičku a ona ju se sve više gurala meni u lice. Strnjala sam glasno i ljubila ju i lizala. On nikako da svrši , zabila sam joj jezik u pičku. „Aaaaahh tatice!! Dobro si ju naučio!!“ on me onda sve više i više jebao. Ja sam se grčila nisam se mogla micati.

Odjednom on prestane i sonja dođe odo straga i nabije mi vibrator u pičku. Izvila sam se unaprjed a on mi u tomtrenutku zabije kurac u usta. Oboje su me nabijali. On je vrištao da svrši no nije mogao. Opet su se zamjenili. Sonji sam lizala pičku sva pogrčena , ona je vrištala i svršila. Otišla je u tuš dok me on još nabijao luđački. „Ahhhh!!!

Dođi tatici kujice!“ Nabijao me nanače. Vrištala sam „Hajde!! Daj mi da svršim!!“ Sva pogrčena samo sam bespomočno ležala in vrištala. Odjednom sam osjetila vruči jaki malz sperme u sebi. On je stenjao i svršavao. A njegova sperma je mene dovela do ludila i sviršila sam vrištajuči kao nikad u životu.
+1
2020/01/09 22:28
Ćao Beograđanko...ajde budi moja kujica narednog ljeta [f22]
+2
2019/12/29 23:10
Mmmmm i tata bi sine....[f85] [f41] [f81]
...