NOT A MEMBER?
Sign up
27/08/2017 12:13

Sexy vikend na vikendici mog domaćina

Nakon mog neočekivanog lijepog iskustva na vikendici već kroz dva dana sam poželjela da me moj domaćin opet obrađuje. Po mom odlasku iz vikendice razmijenili smo brojeve telefona i moram priznati da me je u sms porukama obasipao nježnostima. Iskreno prijala mi je ta iznenadna promjena u mom monotonom sexualnom životu. Do susreta sa tim starim gospodinom kojeg od milja nazivam „domaćin“ moja tajna strana života se zasnivala uglavnom na samozadovoljavanju, oblačenjem u sexi krpice i chat preko kamere sa mnogim muškarcima iz cijelog svijeta. Ja sam se pokazivala tako sexi obučena, oni zahtijevali: „de uradi ovo, de uradi ono...hajde sada tu pozu, sada onu pozu itd“ i svršavali dok su me gledali. Ja sam realno bila uskraćena dodira, ljubljenja, maženja kao i moja rupica koja je bila neispunjena onim mnogim dobrim kurčevima koje sam vidjela preko kamere.

Ali kao i sve u životu jednom ipak mora svanuti kako se kaže u našem narodu. Tako i meni je svanulo onog dana kada sam se sasvim neočekivano našla u vikendici stranca, a što sam detalje priče opisala u istoj, tako ukoliko ti koji ovo čitaš preporuka je da pročitaš tu moju priču.

Kao što sam rekla sa mojim domaćinom sam ostala u kontaktu i putem sms poruka i već kroz par dana me je pozivao da dođem ponovo kod njega na vikendicu. Pozvao me je da dođem za vikend kada ne radim kako bi se duže družili. Vješto sam izvrdala dolazak tog prvog vikenda, ne zato što nisam htjela ili nisam mogla nego jednostavno sam shvatila da mu se jako dopadam i da trebam držati konce u svojim rukama ako želim dobru jebačinu s vremena na vrijeme. A tako bih mu otrčala istog trena. Iz tog razloga sam dolazak prolongirala za naredni vikend koji sam željno očekivala.

U međuvremenu sam gorjela od želje da ponovno osjetim njegove dodire, njegova snažna dlakava prsa, njegovu kurčinu duboko u meni. Napokon je i ta sedmica prošla i došao je petak kada sam završila posao u firmi i došla kući sa osmijehom na licu jer ću već sutradan ujutro biti kod svog domaćina. Kada sam došla kući i nakon što sam se odmorila otišla sam u kupatilo da se sredim za sutrašnju posjetu. Obrijala sam noge, dlačice ispod pazuha, napravila trakicu iznad mog klitorisa i obrijala dlačice u zoni moje rupice. Inače na ostalim dijelovima tijela nisam maljava, a što je najbitnije guza mi je glatka kao staklo i presrećna sam zbog toga jer sam svjesna da muškarci vole takve guze.

Kada sam završila depiliranje, istuširala sam se i napravila par selfija da zabilježim dobro urađenu depilaciju, a i zbog toga što volim da se slikam kao takva jer s vremena na vrijeme objavim te slike na stranicama gdje sam registrovana poput ove stranice Klub Za Odrasle. Zatim sam uzela ruksak s namjerom da spakujem svoje ženske krpice. Prošli put moj domaćin me nije vidio u „pravom svjetlu“ nego samo u ženskim tangicama koje sam imala na sebi i ovaj put želim da me vidi i doživi u punom izdanju. Spakovala sam par tangica crne, crvene i žute boje, crne najlon visoke čarapice, kratku crnu suknjicu koja mi je dosezala tik ispod guze, tigrastu majicu na bretele, crni grudnjak i periku koja mi je dosezala do polovine leđa. Stavila sam još i sitnice poput crvenog ruža, narukvice, naočale (jer se muškarci pale kada žene u seksu imaju naočale), lak za nokte i aceton s kojim ću skinuti lak kada pođem natrag kući.

Sve sam stvari spakovala i bila spremna za polazak. Kada sam legla u krevet dugo nisam mogla zaspati od uzbuđenja jer odlazim kod svog jebača domaćina na vikend u njegovu vikendicu. U tom razmišljanju moj klitoris se uvećavao i bio spreman da svrši ali sam odustala jer bi me to odvelo dulje u noć, a ja sam željela se pojaviti kod domaćina svježa i odmorna.

Napokon osvanulo je divno sunčano jutro i nakon što sam popila svoju prvu jutarnju kafu zaputila sam se sa autom do onog istog mjesta na periferiji grada u šumarku izletišta kada sam i prvi put upoznala mog domaćina jebača. Kada sam stigla na to mjesto, parkirala auto sa smješkom sam se prisjetila tog susreta i kako sam u prvom momentu bila strašno preplašena jer me je moj domaćin posmatrao u šumici kako se zadovoljavam. Ali da se ne vraćam na već rečeno, zaputila sam se pješice prema vikendici u kojoj me čekao moj domaćin jebač. Dočekao me je srdačno, čvrsto zagrlio i opet me iznenadio sa poljubcem jer sam očekivala onaj uobičajeni poljubac u obraz pri susretu ali moj jebač mi je odmah uvalio jezik u moja usta što me je odmah uzbudilo da sam bila spremna skinuti gaćice istog momenta. Ali to se nije desilo nego je prekinuo poljubac i rekao: „dobro mi došla mačkice“. U startu me raznježio i tako reći postavio na svoje mjesto jer sam od tog momenta preuzela ulogu njegove poslušne „ženke“. „Uđimo unutra da se malo okrepiš jer već je ugrijalo“ što sam bez riječi i uradila. Kada smo ušli primjetila sam da je unutrašnjost vikendice puno urednija i ljepša nego prošli put. Pitala sam ga: „da li si to bio vrijedan?“, na šta je s smješkom odgovorio: „primjeti se, ha?...nisam ja bio vrijedan nego sam platio jednoj ženi da sredi, a sve zbog tebe maco jer sam primjetio da si čistunac pa da ne dolaziš u neuređenu vikendicu u kojoj ćeš i prenoćiti“. Zahvalila sam mu na lijepim riječima i na tome da je zapazio moju higijenu i urednost.

Nakon što me je poslužio sa slatkom od dunje i hladnim sokom uzeo je moj ruksak da ga ostavi na mjesto gdje nam neće smetati i prokomentarisao: „maco koliko si ovo donijela garderobe kao da ćeš ostati 7 dana?!...naravno da bi to volio“. Nasmijala sam se i rekla mu da ću samo prenoćiti i sutradan se vratiti kući ali sadržaj ruksaka je malo iznenađenje za njega. Želio je da mu kažem odmah kakvo je to iznaneđenje ali sam mu rekla kada popijem sok da će vidjeti. Dok sam sjedila na onom istom trosjedu na kojem me je on moj domaćin jebao prvi put u meni je sve više raslo uzbuđenje da se prepustim njegovom sexualnom nasrtaju. Primjetila sam i kod njega malu nervozu i pokrete koji su odavali njegovu želju da me ima što prije. Eh kada sam skoro već ispila hladan sok koji me poprilično osvježio rekla sam mu da sada idem u kupatilo sa ruksakom i da ću mu pokazati iznenađenje, ako nema ništa protiv. Rekao je da jedva čeka vidjeti kakvo je to iznenađenje i da nema ništa protiv da odem do kupatila. Takođe sam mu rekla da mora biti malo strpljiv jer će mi trebati nekih 20 do 30 minuta u kupatilu. Pomalo nezadovoljan zbog duljine mog odsustva iz dnevnog boravka reče: „okay nije problem ionako imamo dovoljno vremena do sutra pa ću preživjeti tih 20-tak minuta“.

U kupatilu sam izvadila sve one stvari koje sam kod kuće dan prije spakovala. Skinula sam sa sebe odjeću u kojoj sam došla, trenerku i majicu. Tange gaćice koje sam obukla prije polaska su ostale na meni. Prvo sam nalakirala nokte na nožnim prstima, pa zatim na prstima ruku. Kako bi ubrzala sušenje laka poslužila sam se sa fenom koji se nalazio u kupatilu mog domaćina. Obradovalo me je to jer ću skratiti vrijeme čekanja mog domaćina. Kada se lak osušio u par minuta započela sam transformaciju u crossdresser-a. Prvo sam navukla na moje depilirane glatke noge crne sexy najlon čarapice, zatim sam stavila crni grudnjak na moje sisice čije bradavice su već bile nabrekle od uzbuđenja jer će uskoro biti tretirane usnama, jezikom i prstima mog jebača, a klitoris u sexy tangicama je već počeo da raste. Zatim sam obukla tigrastu tijesnu majicu na bretele i moje grudi su ispod te majice poprimile izbočine koje bi zavele svako muško. Onda sam obukla kratku mini crnu suknjicu koja je kada stojim u uspravnom položaju dosezala tik ispod guze ali kada se nagnem samo malo već se vide malo moji bijeli glatki guzovi. Onda sam stavila crveni ruž na moje pohotne i slobodno mogu reći nakon nanošenja tog crvenog ruža kurvanjske usne. Sama sebi sam bila zavodljiva kada se pogledam u ogledalo u takvom izdanju. Na kraju sam stavila narukvice na ruke, naočale i periku koju sam svezala u rep kako mi ne bi vlasi perike smetale u akciji koja treba da uslijedi. Glasno sam pozvala iz kupatila svog domaćina i upitala ga da li je spreman za iznenađenje?! Njegov duboki i hrapavi glas iz dnevnog boravka mi je odgovorio: „spreman sam maco...itekako sam spreman da vidim iznenađenje!!“

Otključala sam bravu na vratima kupatila, zatim polako odškrinula vrata ali me moj domaćin još uvijek nije mogao vidjeti. Uzviknuo je: „hajde macoooo!!“. Onda sam skrivena iza vrata ispružila samo lijevu nogu, a moj domaćin je uzviknuo: „WOW macooooooo!!...jaoooo maco šta ja to vidim?!“. Onda sam izbacila lijevu ruku na kojoj se jasno vidjelo da su mi nokti nalakirani i na goloj ruci narukvica. Ponovno je radosno uzviknuo: „WOW macoooo!...hoću još...želim još !!“.

Eh onda je došao trenutak da vidi cijelo izdanje iznenađenja koje sam mu priredila. Izašla sam tako obučena i stajala na vratima uz povremeno mijenjanje poza za mog domaćina. Ostao je bez daha i to se očito vidjelo jer par trenutaka nije mogao ništa reći nego je samo zurio u mene sa poluotvorenim ustima i zakovanim pogledom na meni. Bilo mi je veoma drago vidjeti tu njegovu početnu reakciju i nije morao ništa više reći da bi shvatila da je iznenađenje i uspjelo i da mu se jako sviđa to što vidi. Rekao mi je: „nevjerovatno...ne mogu da vjerujem da si ti osoba koja je ušla u kupatilo!“. Glasno sam se nasmijala zadovoljna njegovim mišljenjem. Onda sam laganim koracima pri tome mješajući guzom i pomalo uvijajući kukovima prilazila mom domaćinu. Kada sam prišla bliže uhvatio me za ruku i poljubio moju šaku desne ruke poput viteza iz srednjeg vijeka u njegovom dvorcu. Ahhh kako mi je taj njegov gest samo imponovao i osjećala sam se nevjerovatno sexy i zadovoljno. Povukao me sebi i smjestio u svoje krilo. Odmah sam osjetila na mojoj guzi njegovu kurčinu koja se digla u njegovim pantalonama dok sam mu sjedila u krilu. Zagrila sam ga oko vrata dok me on svojim snažnim rukama milovao po leđima i lijevom rukom mazio moje noge i butine. Ljubili smo se u tom položaju strasno, a njegov stil ljubljenja je pomalo grub, jer jezik mlatara po mojoj šupljini sa takvim žarom da je nemoguće opisati. Svidjelo mi se takav način ljubljenja kod mog domaćina i svaki put kada me tako ljubi ja se sva naježim i poželim da me rasturi sa svojom kurčinom.

S obzirom da smo imali dovoljno vremena ovaj put sam ja preuzela malu inicijativu i prolongirala glavnu stvar na izvjesno vrijeme. Izvukla sam se iz tog njegovog zagrljaja i stala na noge, a on me upita: „šta je bilo maco...sve u redu?“ . Rekla sam mu da je sve u redu nego sam malo ožednila pa se pitam gdje ti stoji onaj sok. Pokazao mi je gdje se nalazi i ja sam iskoristila priliku da ga malo zavodim. Otišla sam do police gdje se nalazio sok i kao sučajno oborim sa police ukrasnu figuricu kako bi imala razlog da se sagnem i podignem je. Polako sam se saginjala da dohvatim tu figuru dok me moj domaćin pohotno gledao i znam da je vidio kako se moja kratka suknjica uspinje na moje bijele glatke guzove i da je sigurno mogao vidjeti trakicu mojih tangi koje sam imala ispod suknje.

Doviknuo mi je: „ohhh macooo kako si dobra...kako si sexy samo da znaš“. Samo sam se nasmijala zavodljivo i namignula mu. Dok sam vraćala figuricu na policu u momentu sam osjetila mog domaćina iza mene. Poljubio me je u vrat, a rukama obgrlio oko struka. Osjetila sam čvrstu nabreklinu njegovog kurca na mojim guzovima. Stiskao me je tako jače i jače prislanjao kurčinu na moju guzu, a ja sam mogla osjetiti njegovu ukručenost i veličinu bez obzira što je još bio u njegovim pantalonama. Počela sam kurvanjski uzdisati i dahtati jer me je ta situacija uzbuđivala. Najednom njegove ruke nisu bile oko mog struka i pomislila sam šta je sljedeće? Nisam dugo čekala nego sam osjetila njegove ruke na mojim nogama kako me miluju od članaka do guze. Rekao mi je da ostanem tako stojati okrenuta licem prema polici. Nastavio je da me mazi po nogama, čas unutarnja bedra čas vanjska. Onda sam osjetila njegove šake na mojim guzovima i kako me stiska kao da mijesi tijesto, a ja sve glasnija u dahtanju i uzdisanju. Zadigao mi je suknjicu na kukove rukama raširio guzove i osjetila sam njegov čvrsti jezik na mojoj rupici. Vrisnula sam od zadovoljstva kada je počeo obrađivati jezikom moju rupicu. Onda me ošamario po guzi jednom, pa drugi put a ja svaki put malo ustuknem od tog pljuskanja po guzi.

Moja rupica je već bila uspaljena i dovoljno opuštena da primi sa zadovoljstvom njegovu kurčinu i pretpostavljala sam da to slijedi ali prevarila sam se jer je on ustao, prislonio se uz mene, dahtao mi na uho i lizao ga. Tako sam se nadražila da sam ga molila da mi zavuče kurčinu u moju pohotnu rupicu. Rekao mi je: „polako kurvice moja dobit ćeš ono zbog čega si i došla...samo polako!“. Onda me okrenuo ka sebi, privukao snažno na njegova snažna prsa. Pogledala sam ga u oči, a on mi reče: „djevojčica moja poslušna...tatica će biti dobar prema tebi i dati što najviše voliš“. „Da ja sam tvoja poslušna djevojčica tatice“, odgovorila sam mu. Onda je otkopčao pantalone, skinuo ih i ostao u boksericama u kojima se nazirala veličanstvena veličina njegovog ljepotana zbog kojeg sam i došla ruku na srce. Znala sam šta mi je raditi i odmah sam kleknula na koljena dok mi je glava bila u visini njegove kurčine koja samo što nije probila bokserice od njegove siline. Dlanovima sam ga započela maziti kroz bokserice, stiskati tu njegovu kobasicu, onda sam ga nježno grickala i uzputno poprilično smokrila njegove bokserice. Kad je svukao bokserice ispred mojih očiju stajao je moćno njegovo veličanstvo- kurčina. Zaista dobra kurčina koja mi se jako sviđala i nije mi trebao reći da ga uzmem u svoja pohotna usta. Lagano sam jezikom kružila po njegovom glaviću, pa ga lizala od glavića do korijena, usisavala njegova nabrekla jaja u usta, grickala kurčinu sa strane dok je on dahtao od uzbuđenja. Onda sam ga ugurala što sam mogla više u usta i on je počeo da sve brže ulazi i izlazi iz mojih usta. Nabijao me je u usta tu kurčinu sve jače i jače. Onda me podigao u jednom trenutku počeo ljubiti onako silno i ja sam već bila poludila od strasti.

Klitoris mi je htio eksplodirati. Onda je on kleknuo na koljena i započeo ljubiti i lizati moj klitoris koji je smiješan svojom veličinom u odnosu na njegovu kurčinu. Nastavio je maziti moj klitoris, lizati, ljubiti, dudlati. Mogla sam već tada svršiti ali moj iskusni jebač je osjetio taj momenat i rekao mi da se okrenem ponovo prema polici, nagnem preko zidića i izbacim guzu. Uradila sam kako mi je rekao i osjetila kako prstima pomiče trakicu mojih tangica u stranu i govri: „Oh Bože kako dobra guza“ ...želim u ovu guzu nabijati svoju kurčinu svaki dan mmmm“. Pomislila sam u sebi: „ahhh i ja bih voljela životinjo moja“. Onda sam osjetila vlažni glavić njegove kurčine na ulazu u moju pohotnu rupicu, moju mušku pičkicu. Lagano je počeo prodirati i širiti zidove moje muške pičkice. Osjetila sam prodiranje njegovog glavića, a onda lagano klizanje, propadanje ostatka njegove kurčine u mojoj pičkici. Lagano ga je izvlačio kao što je i ušao, onda ga ponovo na isti način ubacio pa izvadio. Treći put ga je brzo ugurao do pola pa izvadio. Zatim ponovo ga brzo ugurao ali ovaj put do kraja da sam vrisnula od zadovoljstva i iznenadnog udara u dubine moje pičkice. Ostao je tako par trenutaka da bi započeo unutra da se njiše čas u jednu, čas u drugu stranu unutrašnjosti moje napaljene pičkice. Zatim je ubrzavao sa ritmom, pa zastajkivao, pa me stiskao za guzove dok me nabija čas jako i brzo da je prostorija odjekivala od siline njegovih udara u moje guzove, čas lagano sa zastajkivanjem u meni da sam ga molila da nastavi sa rasturanjem moje pičkice. Rekao mi je: „ne moraš da me moliš kurvice moja evo ide ono što voliš najviše“. Onda je zaista i započelo bukvalno rasturanje njegovom kurčinom moje pičkice. Navlačio me je rukama za kukove i tako dodatno nabijao takvom silinom da sam vrištala što je izgleda i njega dodatno uzbuđivalo moje cvilenje i dahtanje. Dok je svom silinom nabijao moju guzu stavio mi je šaku na usta, pa mi gurao prste jedan po jedan u usta, a ja sam ih lizala i dudlala. Onda me je jednom rukom uhvatio za klitoris i u istom ritmu njegovog zabijanja kurčine u moju pičkicu drkao moj klit. Prepustila sam se do kraja tom nevjerovatnom osjećaju, ono dok mi je pičkica ispunjena kurčinom, a u istom momentu mi drka klitoris. Mmmmm i sada mogu osjetiti taj blažen osjećaj kako svršavam dok me moj domaćin jebač puni sa toplom spermom. Njegovi trzaji kurčine u meni su na kraju bili isprekidani i onda je lagano izvukao kurčinu iz mene. Iz rupice koja je pulsirala, šireći i skupljajući se, počela slivati njegova sperma po rascjepu moje guze preko jaja na unutarnja bedra. Uzeo je mobitel i sve to snimao kako je rekao za uspomenu i kako bi mogao drkati na moju guzu kada mene nema da me jebe. Nisam mogla više stojati na nogama koje su počele drhtati. Sjela sam tako umazane guze od njegove sperme na stolicu i dahtala od umora. Prišao mi je držeći kurčinu u ruci „hajde kujice posuši svoju omiljenu igračku!!“. Naravno da sam bez pogovora jezikom i usnama uklonila ostatke njegove sperme i njegov ljepotan je ponovno sjajio u svojoj veličini. Domaćin mi je rekao: „ovo je bila super partija...idemo se istuširati, odmoriti uz kafu pa ćemo nastaviti...imamo još cijeli dan i noć pred nama“. Meni se prijedlog svidio i uz smiješak na licu sam se složila sa njim i već poželjela drugu partiju obostranog zadovoljstva.

Zbog ograničenosti prostora za pisanje ovu priču ću nastaviti u narednoj objavi. Samo želim naglasiti da je vikend kod mog domaćina bio izuzetno sexy i buran, a detalje ćete saznati u nastavku. Takođe želim nagovjestiti nastavak u smislu da je i on meni priredio spontano iznenađenje, a radi se o njegovom prijatelju. Šta je u pitanju, pročitat ćete uskoro.
...