NISTE ČLAN?
Prijavite se

Forum

Nova tema
Ni jedna žena ne odgovara na poruku
Odgovor na post
Postova: 4
Postavljeno: 24/10/2018 22:50
Erodate.rs znam unazad 6 ili 7 godina. Imao sam i ranije profil, pa zaboravio na njega. Ovog proleća uradio i ja potpuni profil sa slikom itd u nadi da upoznam neku devojku, damu radi "intimnog druženja". "Ooo super" kažem ja sebi "Evo mesta gde možeš pronaći ono što želiš". Mislim da nisam ružan muškarac u ranim 40-im. Žena vidim ima nešto, mada sam se nadao da ih ima više. Već imam iskustva sa upoznavanjem ove vrste, posrećilo mi se jednom, i nadao sam se opet ću (nije na erodate). Ovo treba biti mesto za pomoć u ispunjenju naših prirodnih seksualnih želja, strasti (podjednako muškaraca i žena). Nadao sam se upoznati neku damu, razgovarati slobodno o seksu i naravno da odemo negde na seks ako ona to želi, i sve to diskretno i sa poštovanjem kako dolikuje ljudima.... pa čak i da dam novac za to ako dama to traži. Srbija je mala zemlja i automobilom možeš za nekoliko sati sa juga na sever i obratno. Ameri putuju sa istočne na zapadnu obalu, iz New Yorka u LA da bi tamo na primer "popili kafu!?!?". Kad mogu oni mogu i ja mnogo boljim razlogom putovati. A za to imam veoma dobar primer:
2012 godine na jednom od sajtova, upoznam profesorku engleskog jezika iz nekog gradića u centralnom Meksiku. Na proleće 2013 dogovorimo se da se vidimo negde u Evropi. Maja meseca iste godine nađemo se u Veneciji. O tome sam i pisao erotsku priču "Golfska struja". Naime golfska struja je prirodni fenomen koji iz subtropskog Meksičkog zaliva polazi i zimi svojim toplim dahom greje smrznutu Evropu, a leti tropskim kišnim ciklonima napaja naše tlo. A o tome kako me je u jeftinom ali prelepom renesansnom "Ponte Chiodo" hotelu, dočekala plavuša u ranim 50-tim, bujnih oblina, lepotica sa osmehom. Možda bi neki od vas rekli - "Meksikanka a plavuša, nemoguće". Moguće je, njeni su poreklom iz okoline Barselone (Baski). Sećam se njenih umiljatih reči - " Karinjo mio, amore mio, te amo mi amor!" Dva dana nismo izlazili van hotelske sobe, a ljubazno žensko osoblje "Ponte Chiodo" hotela nam je u sobi služilo hranu. Proveo sam leto u Italiji sa njom, zatim se ona vratila u Meksiko zbog dece iz prvog braka, dok se sa drugim amerikancem iz Las Vegasa još formalno nije razvela. Ja se tužan vratim u kukavnu i tužnu Srbiju.
Ovog proleća pokušam opet naći neku žensku na nekom od sajtova za upoznavanje. I setim se da sam imao profil na Erodate.rs i ranije, nisam ga obnovio, nego napravih novi, sve u nadi da nađem sebi partnerku i utolim prirodnu, normalnu, mušku potrebu za ženskom. Međutim sad nemam NI JEDNE REČI POHVALE ZA OVO MESTO. Demantujte me i priznaću da nisam u pravu.
Vidim profil neke od dama, pišem poruku a ona ne odgovara, i tako više puta. Nisu odgovorile ni one što sam im pisao marta ove godine! Ma da nemam grbu na leđima kao "ZVONAR CRKVE NOTR DAM", pa i on je kasnije našao žensku. Počinjem da sumnjam da su to LAŽNI PROFILI ŽENA. To mogu biti i muškarci, veoma je lako postaviti lažni profil, a slika golišavih žena ima na milijarde, pa kao FOL i zaključane fotografije za koje treba da moliš dotičnu "damu?!?!" da bi ih video, a ona i to prećuti?!?!....... A sve ovo da bi nam uzeli novac za članarinu!!! Nadam se opet, život bez nade je pakao!!!
Replies (1)
+1
Postova: 2
Postavljeno: 14/11/2018 08:07
Čovek se uvek nada iako se svestan realnosti, ali da nema nade kako bi smo i radi čega bi smo živeli
...